top of page
Zoeken

Roos + Ravian - Amsterdam

Waar moeten we beginnen met het omschrijven van deze bruiloft... Er zat namelijk zoveel liefde in deze trouwdag, dat het lastig is om de woorden te vinden die het gevoel exact zullen vangen. Maar we gaan een poging doen!


Laten we beginnen bij het begin: de kennismaking. Roos en Ravian waren vanaf het begin duidelijk over één ding: ze wilden géén trouwshoot. Want, zeiden ze: "Dat is toch maar ongemakkelijk en ze zijn toch geen modellen". Uiteraard is de klant koning, maar toen we hun huis verlieten keken we elkaar aan en wisten we allebei: na het diner en een paar wijntjes gaan we toch maar eens kijken of ze van gedachten veranderd zijn. Want deze twee keken zo verliefd naar elkaar, dat het lastig zou zijn om hier slechte foto's van te maken. We zouden het wel zien...


Op de trouwdag begonnen we in het huis van Roos en Ravian in Amsterdam Westerpark, wat zij deelden met hun gezin. Roos werd beneden klaargemaakt door haar- & make-up styliste Vivi Christin, terwijl Ravian zich boven gereed maakte voor de dag. Ravian vertrok als eerste met zijn zoon om de gasten te verwelkomen in het centrum van Amsterdam, terwijl Roos thuis in haar jurk stapte met behulp van haar beste vriendin, die voor dit moment speciaal haar wereldreis had onderbroken. Niet veel later stapte zij samen met hun dochters en zoon in de taxi op weg naar Schellingwouderkerk.


De ceremonie liet maar weinig mensen ongeroerd. Het voelde alsof voor deze twee de puzzel in elkaar viel op het moment, dat zij elkaar vonden. En dat zag je aan alles. De manier waarop ze elkaar en hun samengestelde gezin aankeken, vastpakten en ook de woorden die anderen voor hen hadden; het was bijna magisch. En toen kwamen de geloften. Wat ons het meest bij is gebleven zijn de woorden van Roos waarin ze zei: "Elke vrijdag als we weer compleet zijn, neem ik aan tafel een momentje en ben ik even stil. En dan kijk ik naar jullie allemaal en denk ik alleen maar: 'hier hoor ik gewoon bij'. En dan ben ik zo dankbaar voor wat we met z'n zessen hebben." Deze woorden, de trilling in haar stem en de blik in haar ogen, zorgden ervoor dat ook wij even niet met droge ogen stonden te fotograferen. Een ceremonie als deze is precies waarom wij vinden dat we het mooiste beroep van de wereld hebben. De emoties en het geluk van zo dichtbij mogen ervaren en vastleggen, is wat wij het liefste doen!


Oh en de shoot? Zoals bedacht, wezen wij na het eten en een paar drankjes naar het licht buiten en vroegen hen of ze niet toch even een paar minuten mee naar buiten wilden om een korte wandeling te maken. En dat deden ze... Zie onderaan de pagina het resultaat van onze kortste shoot ooit: 12 minuten. Maar deze situatie bewees voor ons dat je soms niet eens zoveel tijd nodig hebt, alleen het vertrouwen en de liefde van je bruidspaar is genoeg! Haar & make-up: Vivi Christin Jurk: Anna Georgina Bridal via I do I do Pak: Hemsted Bloemen: Flowermoment

Bruidstaart: Life of Pie Locaties: Schellingwouderkerk & MOS Babs: Josina den Burger Band: Vuur & Vlam
366 weergaven

Comments


bottom of page