Tarieven

Bruiloften

Elke bruiloft is uniek. Elk bruidspaar, (bijna) elke trouwlocatie, elke dagindeling; echt elke bruiloft is anders. In principe blijven wij altijd vanaf het laatste uur van het aankleden, tot het eerste uur van het feest. Op die manier kunnen wij het verhaal van jullie hele dag vertellen. Bij het ene bruidspaar betekent dit dat we zes uur aanwezig zijn, bij het andere bruidspaar gaat het om twaalf uur. We bieden drie pakketten van 6, 9 en 12 uur aan, maar uiteraard is het ook mogelijk om ons te boeken wanneer de uren tussen of buiten de pakketten vallen. Dan maken we een op maat gemaakte offerte voor jullie. In onze brochure (die je hier kan aanvragen) vind je alle details, maar om een inzicht te geven, starten onze tarieven bij € 1.995,-* voor 6 uur fotografie.   

 

Wat je hiervoor krijgt:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Skype, bij ons op kantoor in Amsterdam, bij jullie thuis, of op een andere locatie naar keuze.

  • Een wedding planning guide met tips & tricks voor het plannen van je bruiloft, een checklist en een lijst van onze favoriete leveranciers in de trouwbranche.

  • Twee ervaren en professionele trouwfotografen die jullie mooiste herinneringen en gevoelens vastleggen. 

  • +/- 15 bewerkte foto's via Whatsapp voor jullie wakker worden uit de huwelijksnacht.

  • Minimaal 400 bewerkte foto's op hoge resolutie, binnen 10-12 weken.

  • Mini trouwalbum of fine art linnen trouwalbum.**

  • Een slideshow van de mooiste beelden van jullie dag.

  • 35% korting op een engagement shoot en 20% korting op een zwangerschaps- of familieshoot. Eventueel ook weg te geven als cadeaubon.

*Genoemde prijs is inclusief btw en reiskosten binnen Nederland, maar exclusief parkeerkosten.
**Grotere formaten en uitbreiding van het aantal pagina's is mogelijk tegen een meerprijs.

Destination weddings & elopements:

De liefde vast mogen leggen op mooie buitenlandse locaties, is iets waar we heel blij van worden. De tarieven van destination weddings & elopements zijn afhankelijk van de bestemming, het aantal dagen en of de reis- en verblijfkosten al dan niet worden vergoed. Geïnteresseerd in onze tarieven voor destination weddings? Vraag dan onze Destination Wedding trouwbrochure aan!

Hebben jullie andere speciale wensen of willen jullie weten wat wij voor jullie zouden kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan! 

Couple, engagement of proposalshoot

Wil je een keer als koppel voor onze camera staan, wil je verlovingsfoto's laten maken voor jullie trouwkaart en -website óf wil je je partner ten huwelijk vragen tijdens een fotoshoot? Leuk! Een couple shoot kost 295 euro exclusief reiskosten en hier krijg je 25 foto's voor. Meer foto's afnemen is uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs.