top of page

Tarieven

Bruiloften

Elke bruiloft is uniek. Elk bruidspaar, (bijna) elke trouwlocatie, elke dagindeling; echt elke bruiloft is anders. In principe blijven wij altijd vanaf het laatste uur van het aankleden, tot het eerste uur van het feest. Op die manier kunnen wij het verhaal van jullie hele dag vertellen. Bij het ene bruidspaar betekent dit dat we zes uur aanwezig zijn, bij het andere bruidspaar gaat het om twaalf uur. We bieden drie pakketten van 8, 10 en 12 uur aan, maar uiteraard is het ook mogelijk om ons te boeken wanneer de uren tussen of buiten de pakketten vallen. Dan maken we een op maat gemaakte offerte voor jullie. In onze brochure (die je hier kan aanvragen) vind je alle details, maar om een inzicht te geven, starten onze tarieven bij € 3.295,-* voor 8 uur fotografie.   

Wat je hiervoor krijgt:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom.

  • Een wedding planning guide met tips & tricks voor het plannen van je droombruiloft, een checklist en een lijst van onze favoriete leveranciers in de trouwbranche.

  • Twee ervaren en professionele trouwfotografen die jullie mooiste herinneringen en gevoelens vastleggen. 

  • Een mini preview via Whatsapp voor jullie wakker worden uit de huwelijksnacht en een grote preview (+/- 30 beelden) binnen een week.

  • Minimaal 400 bewerkte foto's op hoge resolutie, binnen 12 weken.

  • Mini trouwalbum of fine art linnen trouwalbum.**

  • 20% korting op een engagement shoot

*Genoemde prijs is inclusief btw en reiskosten binnen Amsterdam, maar exclusief parkeerkosten. Buiten Amsterdam rekenen wij 25ct p/km. 
**Grotere formaten en uitbreiding van het aantal pagina's is mogelijk tegen een meerprijs.

Destination weddings & elopements:

De liefde vast mogen leggen op mooie buitenlandse locaties, is iets waar ons hart enorm van gaat kloppen. De tarieven van destination weddings & elopements zijn afhankelijk van de bestemming, het aantal dagen en de reis- en verblijfkosten. Geïnteresseerd in onze tarieven voor destination weddings? Vraag dan onze Destination Wedding trouwbrochure aan. 
 

Hebben jullie andere speciale wensen of willen jullie weten wat wij voor jullie zouden kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan! 

Couple, engagement of proposalshoot

Wil je een keer als koppel voor onze camera staan, wil je verlovingsfoto's laten maken voor jullie trouwkaart en -website óf wil je je partner ten huwelijk vragen tijdens een fotoshoot? Leuk! Een couple shoot kost 395 euro exclusief reiskosten en hierbij kun je 20 foto's uitzoeken in een online gallery met +/- 50 foto's. Meer foto's afnemen is uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs.  

bottom of page