top of page

Over The Wedding Couple

The Wedding Couple Heidi en Ritchie Riek

Hi there! Wij zijn Heidi & Ritchie Riekerk. Samen sinds 2008 en getrouwd sinds 2013. Wij weten als geen ander hoe een trouwdag voelt en verloopt. Het is de mooiste dag van je leven en gaat in sneltreinvaart voorbij. Het liefste zou je elk bijzonder moment willen 'freezen', zodat je even om je heen kunt kijken en stil kan staan bij dit intense geluk. En dat is precies wat we doen met The Wedding Couple.

Met onze trouwfotografie leggen wij alle bijzondere momenten en emoties vast die jij meemaakt op een dag. Gezien vanaf twee verschillende invalshoeken; dus gegarandeerd het perfecte plaatje. En niet alleen de momenten die jullie als stel meemaken, maar ook het geluk van de mensen met wie je deze dag en je leven deelt. Zodat je de perfecte registratie hebt van hoe jullie dag eruit zag. Oprecht, met gevoel, passie en vooral: ongedwongen. 

Wil je meer werk van ons zien? Neem dan een kijkje bij Journal om volledige bruiloften te zien. Spreekt onze stijl je aan? Vraag dan onze brochure aan of maak meteen een vrijblijvende afspraak met ons om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken. Of jullie nu in Nederland trouwen of voor een destination wedding kiezen; The Wedding Couple legt met alle liefde jullie fête de l'amour vast!

Liefs, Heidi & Ritchie
The Wedding Couple

bottom of page