Tips voor je trouwdag

Bij het plannen van je bruiloft komt zoveel kijken. Naast je leveranciers zijn er ook nog verschillende keuzes die je moet maken. Bijvoorbeeld: kinderen of geen kinderen op je bruiloft? Hoe kan je omgaan met Corona? Waarom zou je een wedding stylist inhuren? Allemaal onderwerpen die wij de komende tijd aan zullen snijden om het je iets makkelijker te maken. Lees snel verder!

KINDEREN

op je bruiloft

Als je gaat trouwen wanneer je al kinderen hebt, wil je ze er uiteraard bij hebben. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat dit voor iedereen leuk is? Wij zetten onze tips voor je op een rij!

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl