top of page

Favourite vendors

Waar begin je je zoektocht als bruidspaar? Als je net begonnen bent met het plannen van je bruiloft en je doet dit zonder wedding planner, dan kan het nogal een zoektocht zijn waarbij je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteraard zijn er goede trouwsites waar je een verzameling vindt aan leveranciers uit de trouwfotografie branche, maar hoe weet je nu welke er écht goed werk leveren? Op trouwsites en blogs worden vaak de leveranciers uitgelicht die ervoor betalen. Maar wie zegt dat dat de beste zijn, of wie zegt dat degene die er niet worden vermeld níet goed zijn? 

 

Daarnaast is het natuurlijk altijd mooi wanneer je leveranciers voor één geheel kunnen zorgen. Dus dat de sfeer van je trouwfotograaf en videograaf bij elkaar passen, maar ook je leverancier van de bloemen en trouwkaart. Om er maar een paar te noemen. Wij willen de keuze wat makkelijker maken voor jullie en de leveranciers uitlichten waar wij mee samen hebben gewerkt en waarvan we dus zeker weten dat ze de allerbeste zijn in wat ze doen, fijne mensen zijn om mee samen te werken én dat hun stijl bij die van ons past. 

 

Disclaimer: Hier worden we niet voor betaald, de tekst die we erbij schrijven is niet aan hen voorgelegd en dus onze eigen oprechte mening. Alle gebruikte foto's zijn gemaakt door The Wedding Couple. 

Wedding singers

Reggie & Melody Ebbe

GLOBAAL

BEZORGD

Haar & Make-up

Vivi Christin

Bloemstyling

De Bloemenkeuken

Wedding styling & planning

Myrthe regelt het

Trouwjurk

Wild at Heart Bridal

Naar website
Trouwpak

Michael & Giso

Wedding cake

Life of Pie

Naar website
Haar & make-up  

Jedidjah Kuijten

Bloemstyling

Edenique floral design

bottom of page