Favourite vendors

Waar begin je je zoektocht als bruidspaar? Als je net begonnen bent met het plannen van je bruiloft en je doet dit zonder wedding planner, dan kan het nogal een zoektocht zijn waarbij je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteraard zijn er goede trouwsites waar je een verzameling vindt aan leveranciers uit de trouwfotografie branche, maar hoe weet je nu welke er écht goed werk leveren? Op trouwsites en blogs worden vaak de leveranciers uitgelicht die ervoor betalen. Maar wie zegt dat dat de beste zijn, of wie zegt dat degene die er niet worden vermeld níet goed zijn? 

 

Daarnaast is het natuurlijk altijd mooi wanneer je leveranciers voor één geheel kunnen zorgen. Dus dat de sfeer van je trouwfotograaf en videograaf bij elkaar passen, maar ook je leverancier van de bloemen en trouwkaart. Om er maar een paar te noemen. Wij willen de keuze wat makkelijker maken voor jullie en de leveranciers uitlichten waar wij mee samen hebben gewerkt en waarvan we dus zeker weten dat ze de allerbeste zijn in wat ze doen, fijne mensen zijn om mee samen te werken én dat hun stijl bij die van ons past. 

In de komende weken zullen we dit gedeelte van onze website updaten en elke week één van onze favorieten uitlichten.

 

Disclaimer: Hier worden we niet voor betaald, de tekst die we erbij schrijven is niet aan hen voorgelegd en dus onze eigen oprechte mening. Alle gebruikte foto's zijn gemaakt door The Wedding Couple. 

Wedding singers
Haar & Make-up
Bloemstyling
Wedding styling & planning
Trouwjurk
Trouwpak
Wedding cake
Haar & make-up  
Bloemstyling
Wedding styling
Bruidstaart
Trouwjurk

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl