top of page

Meet Reggie & Melody

Onze favoriete wedding singers

Muziek. Zo'n ontzettend belangrijk onderdeel van je dag en zó persoonlijk. De een houdt van ingetogen, de ander van uitgesproken, van klassiek tot top 40 en van akoestisch tot house; waar je voorkeur ook ligt, één ding is zeker: muziek draagt bij aan de sfeer. 

TWC-9700_edited_edited.jpg
TWC-9972_edited.jpg

Voor ons persoonlijk was muziek een onmisbaar element op onze eigen bruiloft. Wij hadden akoestische muziek tijdens de ceremonie en een band en DJ tijdens het feest. Daarnaast zingt Ritchie ook (en praktisch iedereen in zijn familie), dus zong hij ook een nummer samen met vrienden en zijn broer. En voor de rest van de dag hadden we een eigen playlist samengesteld. Tot op de dag van vandaag krijgen we kippenvel als we een van de nummers horen die voor ons gezongen werden op de dag. 

En omdat die nummers je de rest van je leven nog een gevoel gaan bezorgen, is het ontzettend belangrijk dat je een muziek arrangement kiest dat bij je past. Reggie & Melody Ebbe (broer en zus) zijn hier fantastisch in. De eerste keer dat zij op een bruiloft zongen waar wij fotografeerden, hadden ze op verzoek van het bruidspaar iets heel bijzonders gedaan. Tijdens de ceremonie zongen ze stukjes uit liedjes die voor de bruid of bruidegom, of voor hen samen, iets betekenden. Van liedjes die een rol speelden toen ze opgroeiden, tot de nummers die hun liefde vertegenwoordigde. Het was zo bijzonder mooi gezongen en het zorgde voor hele mooie emoties. We zijn de tel kwijtgeraakt hoe vaak het bruidspaar ons heeft bedankt dat we hen hadden gekoppeld. De muziek maakte de ceremonie af en zorgde echt voor een persoonlijk tintje. 

Onderstaand filmpje maakten Reggie & Melody als 'auditie' voor een bruiloft die in Toscane plaatsvond waar wij de trouwfotografen waren. Zoals je bij het horen waarschijnlijk zult begrijpen was het bruidspaar op slag verliefd en namen ze naast ons, hen ook mee. Inmiddels hebben ze al voor meerdere van 'onze' bruiloften het muzikale repertoire verzorgd. Zowel tijdens ceremonies als op recepties. We zijn lichtelijk bevooroordeeld dus kunnen heel hard roepen dat zij de beste zijn, maar luister liever het filmpje, dat spreekt voor zich!

Deze wedding singers boeken?

Wil je deze wedding singers ook meeboeken met ons of wil je misschien eerst een bepaald nummer horen wat voor jullie heel belangrijk is? Dat kan! Stuur even een mailtje naar info@theweddingcouple.nl voor meer informatie!

bottom of page