top of page

Meet Vivi Christin

Onze favoriete haar- en make-up stylsite

Een flinke tijd geleden stond Heidi naast een vrouw met een make-up koffer in de tram. Ze besloot een gesprek aan te knopen en wisselde uiteindelijk visitekaartjes uit. Toen een bruid aan ons vroeg of we tips hadden voor een goede haar- en make-up artist, gaven we o.a. haar naam door. Afgelopen seizoen zagen we Vivi voor het eerst aan het werk en we waren meteen fan.  

TWC-8377_edited.jpg
TWC-8397.jpg

Niet alleen is Vivi ontzettend goed in haar werk, maar ze is ook een enorm fijn persoon om mee te werken. Ze straalt een ontzettende rust uit, denkt in alles mee en is heel persoonlijk. Daardoor voelde het meer alsof ze een vriendin van de bruid was, dan een buitenstaander. Dit is ook de manier waarop wij werken en daarom vinden we Vivi uiteraard ook een hele goede match. Om haar wat beter te leren kennen, stelden we haar een paar vragen.

Hoe en wanneer ben je begonnen met bruidsvisagie & haarstyling? 

Van jongs af aan was ik al van alles aan het creëren met mijn make-up palet. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby in 2003 mijn werk gemaakt en sinds 2008 heb ik mijn dienstverlening uitgebreid met bruidsmake-up, bruidskapsels en grooming voor de bruidegom.

Wat vind je zo leuk aan het klaarmaken van bruiden? 

Ik vind het geweldig om hun schoonheid extra te benadrukken met visagie. Het is gewoon bijzonder om het vertrouwen te hebben van het bruidspaar en een onderdeel te mogen zijn van hun trouwdag.

Hoe zou je zelf je eigen stijl omschrijven? 

Ik beheers vele stijlen, maar mijn voorkeur gaat uit naar rustige, romantische styling. Ik zie elke wens van mijn klanten als een creatieve uitdaging.

Wat voor bruiloft staat er nog op je bucketlist? 

Een bruiloft op Bali, het zonovergoten eiland waar ik oorspronkelijk vandaan kom.

Hopelijk kunnen we die bruiloft dan weer samenwerken Vivi! ;) 

TWC-8421.jpg
Trouwen in de Schellingwouderkerk Vivi C
TWC-8506.jpg
TWC-8871.jpg

Wil je zien hoe ons bruidspaar eruit zag dat Vivi geboekt had? Klik dan hier.

Wil je meer 
informatie over Vivi, meer werk van haar zien of haar boeken? Kijk dan op haar website: https://vivichristin.nl.

bottom of page