Favourite vendors

Op zoek naar de beste leveranciers in de trouwbranche en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij maakten een overzicht van the best in the biz! Volgens onze bescheiden mening dan.

tips voor je trouwdag

De dingen waar je niet aan denkt. Die hebben wij allemaal al een of meerdere keren meegemaakt. Wil je tips om je bruiloft zo soepel mogelijk te laten verlopen? Lees dan snel verder!

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl