Zoeken
  • The Wedding Couple

Love Stories - Melody & Brendan

Liefde voor najaars couple shoots! De meeste mensen boeken hun shoot natuurlijk in het voorjaar wanneer het weer wat vriendelijker is dan nu en dat begrijpen we. Wij lopen immers ook liever op onze blote voeten dan met vijf lagen kleding. Maar op beeld is een couple shoot in de herfst of winter juist zó mooi. De kleuren van de natuur aangevuld met mooie wollen texturen en een klein zonnetje zorgen wel echt voor het perfecte plaatje. Dus denk je eraan om een couple shoot te boeken, dan hoef je dus niet persé te wachten tot de zomer!


Maar snel verder naar Melody & Brendan, die in deze blogpost centraal staan. Een energiek, nuchter, lief en tot over hun oren verliefd stel. Dát, plus een paar schapen, Brendans breakdance moves, Melody's aanstekelijke lach en héél veel spontaniteit maakte deze shoot. Alweer een tijd geleden, maar absoluut een van onze favorieten!2 keer bekeken

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl