Zoeken
  • The Wedding Couple

Karin + Sam - Haelen

Vorig jaar mochten we de bruiloft vastleggen van de Limburgse Karin en Sam in Haelen. We reisden af naar Roermond voor de eerste ontmoeting en het viel ons al meteen op dat dit misschien wel het meest relaxte stel was, dat we ooit voor onze lens zouden hebben. Veel eisen voor hun grote dag hadden ze niet, behalve dat iedereen het naar z'n zin zou hebben en ze er een mooi feest van konden maken met al hun vrienden en familie. Wat we tijdens die kennismaking nooit hadden kunnen verwachten, was dat het op hun trouwdag 38+ graden zou zijn... Dus tijdens de ceremonie was het tropisch warm en wapperde iedereen wild met de waaiers. Tijdens de shoot konden we gelukkig de hitte ontvluchten, die we in het prachtige en verkoelende kasteel mochten doen. En daarna was er gelukkig nog een babybadje waar de bruid koel gehouden werd. Geniet mee van de mooie bruiloft van dit mooie stel!


Locatie: Kasteel Aldenghoor

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl