Zoeken
  • The Wedding Couple

Isabel + Olivier - Noordwijk

Bijgewerkt: 22 jan 2020

Toen ze ons een jaar geleden benaderden en vertelden dat ze op 28 september op het strand van Noordwijk wilden trouwen, dachten we dat ze het lot aardig aan het tarten waren. Maar wat bleek? Het zou de mooiste dag van de maand, en misschien zelf het seizoen, worden. Het was warm en we zagen de mooiste zonsondergang van 2018.


Jurk: Pronivias

Pak: Over by Atelier Munro

Locatie: Tulum Noordwijk


"Eind september heeft the Wedding Couple (Heidi & Ritchie) bij ons huwelijk op het strand van Noordwijk foto's gemaakt en we hadden ons geen betere fotografen kunnen voorstellen! Niet alleen was het leuk om met Heidi en Ritchie naar onze dag toe te leven (we hebben een keer op de locatie afgesproken van tevoren en hun enthousiasme werkte vanaf het eerste moment aanstekelijk), ook tijdens de dag voelde het alsof Heidi en Ritchie als vrienden aanwezig waren in plaats van als fotografen. Ze hebben alle dierbare en mooie momenten weten vast te leggen, met als groot bijkomend voordeel dat dit meestal van twee kanten tegelijk kon. Ze hebben hele originele foto's gemaakt en hebben heel goed geluisterd naar wat wij als bruidspaar belangrijk zouden vinden. Het eindresultaat is prachtig, en we zijn ze daar onwijs dankbaar voor. Heidi & Ritchie zijn professioneel, ervaren, flexibel, getalenteerd, en gezellig om erbij te hebben. Ze laten je op je gemak voelen. Voor ons voelde de shoot toch een beetje geforceerd in het begin, maar met een paar grapjes en goede aanwijzigingen van hun kant, werd ook dit een leuk moment op de dag. Met het terugkijken van de foto's, voelt het alsof we de hele dag opnieuw kunnen beleven. We kunnen ze zeker aan iedereen aanraden!!!" Isabel & Olivier
305 keer bekeken

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl