Zoeken
  • The Wedding Couple

Charlotte + Tim - Amerongen

Het is al meer dan een jaar geleden dat we deze mooie bruiloft vast mochten leggen, maar nog steeds een van onze favorieten! Een ontzettend lief bruidspaar, beiden uit hele warme gezinnen, hilarische speeches, continu liefdevolle blikken naar elkaar toe, een onvergetelijke openingsdans en een feest dat compleet losging, maakten deze dag een feest om vast te mogen leggen.


Vandaag delen we een kleine impressie hiervan!


Jurk: Pronovias - White One Odone via Covers Couture Pakken: Jacquet via Huyer en pak via Oger

Haar & Make-up: Charlotte Charpentier & Touch of Liz

Locatie: Kasteel Amerongen100 keer bekeken

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl