Zoeken
  • The Wedding Couple

Kelly + Hanne - Amsterdam

Twee bruiloften uit dezelfde familie in een seizoen. Dat is niet alleen een eer, maar ook feestje. Zeker met deze familie!


Kelly benaderde ons nadat haar neef en zijn aanstaande ons geboekt hadden. Of we ook haar bruiloft wilde fotograferen in The College Hotel in Amsterdam. Een heuse winter wedding. Net als de bruiloft van haar neef, werd ook dit een thuiswedstrijd voor ons. En wat voor één. Een prachtige locatie die, aangezien Kelly zelf styliste is, tot in de puntjes prachtig was gestyled, lieve mensen en ontzettend veel emoties. Dit was tevens de eerste (maar niet de laatste) keer dat wij samenwerkten met Janna van Make My Wedding; een weddingplanner die je alles uit handen neemt en met wie het ontzettend fijn samenwerken was.


Lieve Kelly & Hanne; vandaag vierden jullie je eerste trouwdag, namens ons nogmaals gefeliciteerd en bedankt dat we bij jullie prachtige dag mochten zijn!


Weddingplanning: Make My Wedding Styling: Kelly Huisman & Famke Mesman MUAH: Leco Zadelhoff & Jedidjah Kuijten

Jurk: Jesus Peiro via Covers Pak: Oger

Locatie: The College Hotel

Videografie: OneLife Film

Trouwambtenaar: Viktor Brand


256 keer bekeken

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl