Zoeken
  • The Wedding Couple

Suzan + Nick - Amsterdam

Een bruiloft in Amsterdam centrum en zuid; een thuiswedstrijd. En wat voor één... Op een bruiloft is altijd veel liefde en verbondenheid, maar deze spande toch wel de kroon. Nog nooit eerder zagen we twee families die zo blij waren om met elkaar verenigd te worden. Zoveel liefde. ZOVEEL liefde! Wij vonden het een eer om dit grote feest vast te mogen leggen en voelden ons direct thuis. Suzan & Nick, bedankt voor jullie vertrouwen in ons!

X H&RLocaties: The Dylan & Strand Zuid

Jurk: David Fielden via I do I do Amsterdam

Pak: Oger

MUAH: Jedidjah Kuijten
"Wij zijn super enthousiast over wat Heidi & Ritchie voor ons hebben gedaan. Niet alleen zijn het hele lieve mensen, ze hebben de mooiste foto’s vastgelegd en weten precies wat ze doen. We genieten van alle bijzondere momenten die zij tussen onze familie en vrienden hebben weten vast te leggen. We kunnen op deze manier nog lang nagenieten, niemand had onze mooiste dag nog mooier kunnen vastleggen. Ze zijn wat ons betreft de beste. Nick & Suzan"

447 keer bekeken

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl