Zoeken
  • The Wedding Couple

Sara + Yannick - Utrecht

Ze ontmoetten elkaar in een club in haar woonplaats Berlijn, waar Yannick op dat moment stage liep. Voor de liefde kwam de spontane en enthousiaste Sara naar Nederland, Utrecht om precies te zijn. Dit is ook de plek waar ze met haar grote liefde trouwde, traditioneel met een bijzondere mis in de Oud-Katholieke Gertrudiskathedraal. De receptie, het diner en feest vonden plaats op Kasteel Sterkenburg. Een prachtige plek waar ze diep in de nacht hun mooiste dag besloten met een silent disco.Locaties: Oud-Katholieke Gertrudiskathedraal & Kasteel Sterkenburg

Jurk: Pronovias

195 keer bekeken

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Find us on Instagram! @theweddingcouple_nl