Tarieven

Elke bruiloft is uniek.

En daarom zijn onze prijzen vaak ook op maat gemaakt. Globaal genomen beginnen onze tarieven bij  € 1.495,- voor 8 uur fotografie*. Hiervoor krijg je twee fotografen op de dag zelf en minimaal 300 bewerkte foto's binnen 4-6 weken. Maar omdat we jullie graag snel een indruk willen geven van hoe jullie dag er door onze ogen uitzag, krijg je binnen 12 uur na het jawoord al de eerste tien bewerkte foto's per WhatsApp. Verder kun je bij ons ook kiezen om een fine art album toe te voegen aan je boeking. De prijzen hiervan beginnen bij € 250,- voor een boek van 25x25cm, met 25 pagina's en met een linnen kaft waarin jullie namen gegraveerd zijn. De samenstelling van het boek zal altijd in overleg zijn met jullie. 

*Genoemde prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten op de dag van de bruiloft.

Destination weddings & elopements:

De liefde vast mogen leggen op mooie buitenlandse locaties, is iets waar we heel blij van worden. De tarieven van destination weddings & elopements zijn afhankelijk van de bestemming, het aantal dagen en of de reis- en verblijfkosten al dan niet worden vergoed. Geïnteresseerd in onze tarieven? Stuur dan een mail met jullie plannen naar info@theweddingcouple.nl zodat we een prijs voor jullie kunnen maken! 

Bij alle bruiloften zijn een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de daarbij behorende reiskosten inbegrepen bij de prijs. 
 

Voor meer informatie, neem contact met ons op!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

The Wedding Couple is een trouwfotografenduo dat een passie heeft voor beeld met echte en oprechte emoties. Het duo, bestaande uit Ritchie & Heidi Riekerk is, naast professioneel fotograaf, ook getrouwd, dus weet exact wat er op jullie afkomt op zo'n dag. Wil je meer lezen over onze drijfveer en manier van werken, lees dan hier (bijna) alles over ons! Wil je toch nog iets weten of ons boeken? Neem dan contact met ons op!

The Wedding Couple is onderdeel van Heidigita en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 6235455. Contact: info@theweddingcouple.nl / 06-23310897. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.